Skip to content

EKO FEST(IVAL) PETNJA 2023

  • 3 min read
  • Novosti

U zajedničkoj suorganizaciji Udruge INNCRO-IT I Općine Sibinj na aktivnosti EKO FEST PETNJA u sklopu projekta ESSB BY INNCRO-IT pozivamo Vas da se odazovete na konferencijski dio događaja koji će se održati 20. Lipnja 2023. na Jezeru Petnja (Općina Sibinj) u prirodnom i ekološkom ambientu. Tematika konferencijskog dijela u kraćem trajanju okupiti će izlagače i paneliste iz područja ekologije, održivosti i gospodarstva. Očekuje nas također postavljanje prve solarne inovacije jedinstvenog tipa kao dar projekta solidarnosti na javnu površinu.

Pozivamo Vas, Vašu organizaciju, predstavnike Udruge Zebrica na događaj 20. Lipnja 2023. Planiran broj predstavnika ispred Vaše organizije je 1 osoba, u slučaju potrebe za većim brojem osiguranih mjesta Vaše organizacije molimo da se obratite na info@inncro-it.hr.

Potvrdu svoga dolaska možete učiniti na sljedećem linku: Molimo potvrdite svoj dolazak najkasnije do 16. lipnja 2023. godine.

eko fest petnja hodogram

Kao načelnik biti će mi čast ugostiti Vas na području Općine sibinj, posebice na EKO FEST(IVAL)-U PETNJA 2023. Perspektivan projekt ESSB BY INNCRO-IT okupiti će velik broj ljudi na svojoj najvećoj aktivnosti 20. Lipnja 2023. na Jezeru Petnja.

Kao načelnik uzdam se u mlade nade koje donose na naše područje nove inovacije i aktivnosti kroz projekte ovakvog tipa za cijelu zajednicu, posebice mlade. Pridružio bi se projektnim ciljevima, odnosno stao iza naše općine i potvrdio kako zajednici treba ukazati na tematike ekologije, održivosti i gospodarstva kroz sve moguće kanale pa tako i na ovaj način te sve načine koje mi svojim naporima činimo.

Nadamo se kako će Jezero Petnja postati dom jednom novom tradicionalnom događanju održivosti, kreativnosti, inovacija i gospodarstva kroz ekološku priču iz koje će učiti cijela šira zajednica te da ćemo sve perspektivne planove prve konferencije uspješno uz dolazak Vaše institucije uspješno realizirati.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu te se nadam Vašem dolasku.”

Komentar načelnika Općine Sibinj, Josipa Pavića

Kao predsjednike udruge mladih iz Slavonskoga Broda koja 20. lipnja 2023. godine u suradnji s Općinom Sibinj organizira EKO FEST(IVAL) PETNJA na jezeru Petnja želim Vam uputiti ovaj svečani poziv naših mladih članova tima i naše organizacije.

U sklopu projekta ESSB by INNCRO-IT, koji je ostvaren uz potporu Europske komisije i Europskih snaga solidarnosti, provodili smo dvije vrste radionica sa osobama dobi od 10 do 25 godina, a glavni fokus ovoga projekta je pametna solarna inovacija odnosno naša pametna ležaljka koju ćemo svečano postaviti i darovati na javnu površinu u sklopu eko festivala.

Glavne teme ovoga projekta su okoliš i klimatske promjene,informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT),demokracija i uključivo demokratsko sudjelovanje te provođenje aktivnosti u ruralnim područjima kako bi svaki pojedinac imao priliku za sudjelovanjem i učenjem te smo baš zato odabrali postaviti solarnu inovaciju na jezero Petnja.

U sklopu eko festivala, održati ćemo 10 vrsta radionica edukativnog tipa, dva predavanja, jednu panel diskusiju i postaviti ćemo prvu solaru inovaciju na jezeru Petnja.

Voljeli bismo kada biste nas podržali svojim dolaskom.
Veselimo se i nadamo Vašem dolasku te dolasku Vaše organizacije koju predstavljate. Vidimo se 20.

Lipnja 2023. na Jezeru Petnja.”

Komentar predsjednika Udruge INNCRO-IT, Roka Lukende

Hvala Vam! / Thank you!

Lijep pozdrav! / Best regards!

Udruga INNCRO-IT
OIB: 84352712701
IBAN: HR7123600001102802180
35000 Slavonski Brod
Hrvatska